Як вибрати сир для піци?

Вересень 8th, 2020

Як вибрати сир для піци?

У світі є мало людей, які б не любили піцу . Піца дуже смачна, поживна і швидко готується. Різноманітність рецептур та простота приготування зробили італійську знахідку улюбленим й популярним блюдом у всіх верств населення. Вона доступна і біднякам, і аристократії. Сьогодні це вже не лише італійська страва.

Піцу вживають європейці, американці, росіяни і навіть консервативні японці.
Рецептів приготування цієї страви безліч. Піцу готують з тонкою або з товстою, дріжджовою основою. Начинки можуть бути самими різними: морепродукти, м'ясо, ковбаски, сосиски, гриби, зелень, курка, овочі та фрукти. Але в кожної піці є один найголовніший й незамінний інгредієнт - його величність сир.

Жодна піца НЕ буде повноцінною без сиру

 

Розплавлений сир надає соковитість, аромат й пікантність. Як вибрати сир для піци, щоб вона вийшла не тільки красивою, а й смачною.
Вибирати сир для піци потрібно після того, як ви визначилися з основними інгредієнтами для приготування вашої піци.

Сир для піци

Якщо плануєте приготувати класичну піцу, то вибирайте сир Пармезан. Якщо в начинці використовується курка, свинина або бекон, то гармонійним по поєднанню смаків є козячий сир. Овочеву піцу найкраще доповнити солоним сиром. Він ідеально підкреслить смак всіх овочів і зробить вашу піцу насиченою.

Сир Рікотта, який більше схожий по консистенції на ніжний сир, підходить для піци з пряними ароматними травами. Пікантний смак виходить, якщо ви при приготуванні вибираєте варіант начинки, що складається з декількох сортів сиру. Дуже добре поєднуються Пармезан, Брі, Конте, Моцарелла і козячий сир.

Звичайно, кожна господиня не повинна строго дотримуватися даних рекомендацій. Як вибрати сир для піци вирішує тільки вона. Краще за все не боятися пробувати різні поєднання, експериментувати, знайти свій улюблений варіант і просто насолоджуватися смаком.

  • Коментарі Вимкнено до Як вибрати сир для піци?

Комментарии закрыты.